IN KLEIN OF GROOT GEZELSCHAP

Sfeervol en veilig

Zomer in de Drom

De leukste local heroes staan deze zomer in de Drom! 

De fantastische Eva Lena en The Generations (met o.a. Menno Bruin) komen met een eclectisch programma vol James Taylor, Carole King, eigen werk en meer. Eindelijk The Polyframes live on stage: veelbelovende catchy prog-rock uit Hoorn. Americana vibes met Marianne, Brent en Johan. De mooiste songs plus een voorproefje van Marianne's nieuwe album! En een ode aan de legendarische songwriter John Prine door favorieten Joost Botman & Jos Kolenberg.


In klein gezelschap

Deze mooie zomeravonden in juli en augustus zijn nog 'In Klein Gezelschap'. Dat wil zeggen dat we placeren met een afstand van 1,5 meter.

Toegangskaarten bestellen voor een voorstelling kan alleen online via de website. Het is niet mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. Als je kaarten hebt gekocht, ontvang je van ons een e-mail met alle benodigde informatie. Ook vragen we hierin naar de samenstelling van je gezelschap. Een paar dagen voor de voorstelling checken we per e-mail hoe het met je gaat en of je geen klachten hebt. Ook vragen we dit aan iedereen bij aankomst in de Drom. Zo zorgen we voor elkaar!

Voorafgaand aan de voorstelling kan je alvast in de stemming komen in Drombar powered by Incotec. Je drankje kan je ook meenemen naar de voorstelling.

Samen met jou, de artiesten en ons team gaan we een paar goede Dromavonden tegemoet. De unieke live-ervaring voor de bezoeker en publiek voor de artiest! Wij kijken er naar uit!

Theaterseizoen 21/22

Een nieuw seizoen met volle zalen. Daar dromen we van! En vanaf 1 september kan het ook in de Drom weer!

Volle zalen betekent dat de 1,5 meter afstand komt te vervallen. Om dat veilig en verantwoord te kunnen doen, moet elke bezoeker een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Als theater en artiest vragen we daarmee wat van onze bezoekers maar je krijgt er ook heel veel voor terug.

Coronatoegangsbewijs
Een digitaal testbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app geeft je toegang tot de voorstellingen in de Drom. Hoe werkt het?

Digitaal Testbewijs
Laat je binnen 40 uur voor aanvang van de voorstelling (gratis) testen bij een aangesloten testaanbieder in de buurt. Een afspraak kan je maken via Testen voor Toegang Na de test ontvang je binnen een uur de uitslag. Negatief getest? In de CoronaCheck app of via coronacheck.nl zet je de testuitslag om in een digitaal coronatoegangsbewijs. 

Vaccinatiebewijs
In de CoronaCheck-app kan je vaccinatiebewijs aanmaken. Dan hoef je je dus niet meer te laten testen.

Je kaartje voor de voorstelling en testbewijs worden gescand door een van onze medewerkers. Zorg ervoor dat je beide alvast bij de hand hebt bij binnenkomst evenals je legitimatiebewijs. De testuitslag staat in je CoronaCheck app, die je van tevoren eventjes moet downloaden.