IN KLEIN OF GROOT GEZELSCHAP

Sfeervol en veilig

Theaterseizoen 21/22

Een nieuw seizoen met volle zalen. Daar dromen we van! En vanaf 1 september kan het ook in de Drom weer!

Volle zalen (op dit moment geldt 2/3 van de capaciteit) betekent dat de 1,5 meter afstand komt te vervallen. Om dat veilig en verantwoord te kunnen doen, moet elke bezoeker een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Als theater en artiest vragen we daarmee wat van onze bezoekers maar je krijgt er ook heel veel voor terug.

Coronatoegangsbewijs
Een digitaal testbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app geeft je toegang tot de voorstellingen in de Drom. Hoe werkt het?

Digitaal Testbewijs
Laat je binnen 24 uur voor aanvang van de voorstelling (gratis) testen bij een aangesloten testaanbieder in de buurt. Een afspraak kan je maken via Testen voor Toegang Na de test ontvang je binnen een uur de uitslag. Negatief getest? In de CoronaCheck app of via coronacheck.nl zet je de testuitslag om in een digitaal coronatoegangsbewijs. 

Vaccinatiebewijs
In de CoronaCheck-app kan je vaccinatiebewijs aanmaken. Dan hoef je je dus niet meer te laten testen.

Je kaartje voor de voorstelling en testbewijs worden gescand door een van onze medewerkers. Zorg ervoor dat je beide alvast bij de hand hebt bij binnenkomst evenals je legitimatiebewijs. De testuitslag staat in je CoronaCheck app, die je van tevoren eventjes moet downloaden.