DE ZALEN

met elk een eigen authentieke sfeer

De Drommedaris beschikt over drie zalen met elk een eigen sfeer. De Drombar powered by Incotec met zijn karakteristieke meloengewelf, de Enza Zaden zaal met balkon en de Syngenta film- en theaterzaal met vaste tribune. De zalen zijn goed te bereiken via het nieuwe trappenhuis en de lift in de RABO-toren, en eventueel ook nog met de oude houten wenteltrap. Bekijk hieronder onze fijne zalen en hun uitgebreide mogelijkheden.

Syngenta Theater

Dit is de hoogst gelegen zaal in ons gebouw. De theaterzaal is uitgerust met een vaste tribune met 92 comfortabele theaterstoelen en LED verlichting. Er is betrouwbaar en snel WiFi netwerk aanwezig evenals een vleugel (Yamaha K3 in uitstekende staat).

De zaal wordt gebruikt als bioscoopzaal voor Cinema Enkhuizen en is voorzien van professionele bioscoop apparatuur. Het oprolbare projectiedoek heeft een afmeting van circa 6 x 3 meter. De projector is op aanvraag beschikbaar. Indien gewenst kan er ook een podium opgebouwd worden.

Het Syngenta Theater is geschikt voor culturele voorstellingen, filmvoorstellingen, repetities, huwelijksceremonies en zakelijke evenementen zoals congressen, seminars, productpresentaties etc.

Hier kunt u de technische lijst van de Enza downloaden.

Enza Zaden Zaal

Dit is de middelste zaal van de Drom met 4 prachtige raampartijen die indien gewenst ook verduisterd kunnen worden. Het is een multifunctionele zaal met vaste bar en balkon waarin verschillende opstellingen mogelijk zijn zoals een theateropstelling (100 personen), U-opstelling (20 personen) of dineropstelling (circa 60-70 personen). Uiteraard behoort een opstelling en met zitjes (hoog en laag) of het vrijlaten van de zaal ook tot de opties (120 personen). Alles is mogelijk!

De professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur kan zowel op de vloer als op het balkon worden geplaatst en bediend. Huurders kunnen ook hun eigen apparatuur op de voorzieningen van het huis aansluiten. Het elektrisch oprolbare scherm meet 3 x 2,4 meter en hangt 2,26 meter boven de vloer. De zaal is voorzien van LED verlichting.

Verder is er betrouwbaar en snel WiFi netwerk aanwezig evenals een piano (Hyundai U820 zwart in redelijke staat).

De Enza Zaden Zaal is geschikt voor culturele voorstellingen, repetities, huwelijksceremonies, recepties, diners, feestavonden en zakelijke evenementen zoals vergaderingen, congressen, seminars, productpresentaties etc.

Hier kunt u de technische lijst van de Enza downloaden.

Drombar powered by Incotec

Deze intieme ruimte heeft een uniek meloengewelf en bijzondere nissen waar vroeger de kanonnen stonden opgesteld. Verscholen achter de dikke muren van de Drommedaris, is Drombar een sfeervolle en gewilde locatie die voorzien is van professionele licht- en geluidsapparatuur waar ook een (kleine) band of DJ gebruik van maken.

Uiteraard is hier ook een prachtige vaste bar te vinden, betrouwbaar en snel WiFi netwerk en een piano (Gerh Steinberg 106 in redelijke staat).

Het mooie meubilair is op verschillende manieren in te zetten: een vergadersetting, theateropstelling (50 personen), een vrije zaal (70 personen) of een dineropstelling (circa 35 personen).

Drombar powered by Incotec is geschikt voor culturele voorstellingen, huwelijksceremonies, recepties, diners, feestavonden, vergaderingen en als break out room.

Hier kunt u de technische lijst van de Drombar downloaden.