DROMBAR

The Talk of the Town since 1540

DROMBAR TERRAS

🍹🍸 Fijne cocktails op het Drombar Terras🍹🍸

Deze zomer tovert onze Cocktail Maestro Ruud weer een te gekke mix van cocktails uit zijn shaker! Wat dacht je van een Whiskey Sour, Mango Mustache, Zombie of Cotton Candy Shooter? Of ga je liever voor een Penicillin, Watermelon Fizz, Woo Woo of een Not So Virgin Ice Coupe?

Ook voor heerlijke cappuccino ☕️ goede wijn 🍷 een lekker biertje 🍺 en barfood 🍴 zit je bij ons goed aan de voet van de Drom. Dus trommel je terrasbuddy op, parkeer je voeten in het gras van het Landje van Top en relax. Het fijne uitzicht krijg je erbij cadeau!

Openingstijden
Vrijdag - van 16.00 tot 22.00 uur
Zaterdag & Zondag - van 15.00 tot 22.00 uur

DROMBAR

Drombar is dé plek om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Op de begane grond bevindt zich Drombar. Voor een signature cocktail, heerlijke cappuccino voor de voorstelling, een goed glas wijn na de film en een fijne selectie barfood. Niet alleen voor onze film- en theaterbezoekers, maar ook gewoon een gezellige en unieke plek om een drankje te doen.

Daarnaast zijn er regelmatig intieme (huiskamer)concerten. De bijzondere akoestiek zorgt voor magische momenten! Kijk in onze algemene agenda voor alle evenementen in Drombar.

Ga naar de website van Drombar en lees meer over deze bijzondere plek die zo mooi verscholen ligt achter de dikke verdedigingsmuren.

Een keer optreden of heb je een leuke muzikale tip? Stuur dan een berichtje naar mike@drom.nl.