CABARET

vr 01|03 2024 20:30

De gestampte Meisjes

Dream on

Een muzikale, absurde nachtmerrie waar je alleen maar van kunt dromen.

Beleef in een mix van Efteling meets House of Horror samen met De Gestampte Meisjes de gekste nachtmerries. Van het einde van wereld tot die blijvende rimpel op je voorhoofd. DREAM ON, een voorstelling over angsten vol vette tunes, onverwachte wendingen en angstaanjagend grappig: Een nachtmerrie waar je alleen maar van kunt dromen.
Iedereen die vorig jaar in de Drom was bij LEXT NEVEL weet het....dit wil je zien!

Wie zijn de Gestampte Meisjes?

In 2015 maakten De Gestampte Meisjes hun eerste voorstelling 'Schaam Streken'. Dit bleek een succes want ze wonnen de Amsterdam Fringe Bronze Award, At Zimihc Gezelschapsrijs en kwamen tot de Halve Finale van het Leids Cabaret Festival. BALLEN, de tweede voorstelling deed het ook goed bij het publiek en deze won de Delft Fringe Publieksprijs. Hierna traden ze het theatercircuit in met een eerste avondvullende voorstelling BALLEN 2.0. 
Samen met Werkplaats Walhalla kregen ze in 2020 de Nieuwe Makers Regeling van Fonds Podiumkunsten om verder te ontwikkelen als theatermakers. Met als eindresultaat de derde avondvullende voorstelling: LEXT NEVEL. Met als hoogtepuntje een (bijna) uitverkochte De Kleine Komedie. Na deze tour namen ze helaas afscheid van Ymke van Hoof (mede oprichter & speler) en gaan Thenera en Esmée door!

Enza Zaden Zaal - eerste verdieping
Zitplaatsen
Showtime 20.30 uur
Zaal open 20.00 uur