FEST

za 22|06 20:00

Dead Area Metal Festival

Metal Festival in de Drom

NIEUW! Drie bands. Driedubbele energie. Met Filthy McNasty, Obstruktor en KFFR.

TIMETABLE

20:00 Deur open
20:30 FilthyMcNasty
21:40 KFFR
23:15 Obstruktor

Enza Zaden Zaal - eerste verdieping

LINE UP

FILTHYMCNASTY

FilthyMcNasty is een punk-hardcore-rock&roll-band uit Hoorn die sinds 2009 meedraait in het circuit. Waar in de beginjaren de nadruk iets meer op de ‘rock’ lag, ligt die sinds een bezettingswisseling in 2014 wat meer op de ‘punk’. FilthyMcNasty heeft niet per sé een politieke of diepzinnige boodschap, maar weet naast de onderwerpen uit het dagelijks leven waar iedereen over mee kan praten, en wat genre-gerelateerde onzin, toch zo nu en dan een kritische noot te raken. Na een EP in 2015 en een LP in 2019 als kwartet gaat de band sinds 2022 als trio door ‘t leven. En sinds eind 2023t staan ook de eerste releases als trio op de streamingplatforms. Een nieuw geluid en meer op komst!

FilthyMcNasty speelde eerder samen met toonaangevende bands als Peter Pan Speedrock, John Coffee, Adolescents , The Charm The Fury, GBH, Clowns, Ffoos en Tony Clifton op podia als: Gebouw T., Patronaat, Manifesto, en op festivals als: Haltpop, Zomerpop, Dijkrock en Punkrock Ruined My Life.

Enkele reacties uit ‘t publiek:
“Wauw, wat een energie”
“Niet mijn muziek,maar geweldig om te zien”.

FilthyMcNasty, die lekkere klap in je gezicht, die ga je niet uit de weg, die incasseer je.

OBSTRUKTOR

Hou je van thrash metal? Death metal? Speed metal? Drums die je in een baan rond de aarde stoten, zang en teksten die je trommelvliezen aan stukken scheuren? Of hou je er misschien meer van om je nek te breken op zware riffs of je neus in de pit? Obstruktor, verrezen uit de rottende veengrond van Haarlem (NH), zorgt voor genoeg mogelijkheden om al het bovenstaande te beleven tijdens hun missie om je te infecteren met hun muziek. Laten we los gaan alsof morgen niet bestaat voordat dat een grimmige realiteit wordt...

KFFR

KFFR, opgericht in 2005, is een Westfriese metalband die de essentie van oude legendes omarmt. Met zanger Michel, gitarist Pedro, bassist Basterd en drummer Jos creëert de band een krachtige mix van heavy metal en thrash. Hun laatste album, "High Priest of the Diabolical Revolution," getuigt van hun old-school benadering. KFFR staat garant voor een intense live-ervaring met diabolische energie, waarin ze een eerbetoon brengen aan de grootheden van weleer. In de wereld van KFFR blijft de geest van klassieke metal levend en krachtig.