DROM
Special

za 23|03 10:00

Drom Fit Event

Voed lichaam & geest tijdens de eerste editie van het DROM FIT EVENT.

Van bootcamp tot mindful wandelen, een heerlijke (healthy!) lunch, een cacaoceremonie en MEER.

Voed lichaam & geest tijdens de eerste editie van het DROM FIT EVENT.

Een mini-retreat waarbij opladen, verbinding en balans tussen lichaam en geest centraal staan. Maak op een laagdrempelige manier kennis met divers stimulerend, mentaal & fysiek aanbod uit de omgeving! Van bootcamp tot mindful wandelen, een heerlijke (healthy!) lunch, een cacaoceremonie en MEER.

Op zaterdag 23 maart maakt cultuur ruimte voor een ándere manier van ontspanning. Op het programma staan o.a. workshops en kennismakingssessies met Dani Jašarević, Monique Postma, Patrick van Dijk, Sanne Reus, Nina van den Bogaard, Jens Kesting en Suzanne Strating. Samen vormen zij een volledig programma om deze zaterdag in maart echt even alle peilers op JOU te kunnen zetten. Lees hieronder meer over de workshops.

Hoe werkt het?

- KOOP een ticket.
Tot en met 15 februari koop je een EARLY BIRD TICKET, daarna zijn er reguliere tickets beschikbaar.
Alle tickets zijn voor 4 workshops, lunch, koffie, thee & snack.

- KIES je favoriete workshops.
Vanaf de eerste week van maart kun je je voorkeuren doorgeven voor de workshops, via de mail ontvang je hiervoor een uitnodiging.

- KOM en wees welkom tijdens de eerste editie van het DROM FIT EVENT op 23 maart 2024!

Het Drom Fit Event is een initiatief van Suzanne Strating Training & Coaching.

Programma

Tijdens het Drom Fit Event volg je in totaal 4 workshops. Twee vòòr de lunch en twee erna. Je kunt kiezen uit zeven verschillende workshops. Hier een sneak preview van wat je kunt verwachten:

Dani Jašarević | Uit je hoofd, in je lijf
Een praktische sessie van holistisch coach Dani, zij neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de verbinding tussen lichaam en geest, die cruciaal is voor jouw algehele welzijn in het dagelijks leven.

Monique Postma, Coach en EMDR-Therapeut | Leer loslaten en genieten
Iedereen zegt wel dat je moet genieten, maar hoe doe je dat dan? In deze workshop neem ik je mee naar welke stappen je kunt zetten om te leren loslaten, zodat je meer plezier en voldoening gaat ervaren. Met als afsluiting een heerlijke ontspanningsoefening, zodat je er weer de hele dag tegenaan kunt.

Patrick van Dijk, C.N.T.R. | Bootcamp
Bootcamp is nog steeds ontzettend populair! Een bijzonder effectieve én fun manier om fit te worden en te blijven. Patrick houdt rekening met de diverse niveaus, dus ook voor iedereen die het nog niet eerder heeft geprobeerd: een mooie kans!

Suzanne Strating Training & Coaching | Ademhaling
Ongeveer 80% van de Westerse bevolking ademt verkeerd. Grote kans dat jij daar een van bent! En wist je dat jouw ademhaling een grote rol speelt bij jouw fysieke en mentale gezondheid? Al bewegend leer jij hoe je op een gezonde manier ademhaalt, zowel bij rust als bij inspanning, en ervaar je direct de positieve effecten hiervan.

Sanne Reus | Cacaoceremonie
Maak kennis maken met de bijzondere werking van cacao tijdens de cacaoceremonie. Cacao wordt ook wel 'voedsel van de Goden' genoemd en is een echte hartopener. De werking van de Cacao is heel subtiel en helend, waardoor je meer verbinding en verzachting kunt voelen.

Nina van den Boogaard | Mind-Walk
‘Een mindfulness training ín beweging’, zo laat Mind-Walk zich goed omschrijven. De oefeningen van Mind-Walk® halen hun inspiratie uit yoga, tai chi en mindfulness. Aanrader voor iedereen die moeite heeft met ontspannen, graag buiten is en meer bewustzijn wil ervaren.

Jens Kesting, Feel Fit Be Balanced | Mobility training
Mobility training richt zich op gezond bewegen in het dagelijks leven. Mobiliteit betekent het vermogen om gewrichten actief te bewegen door het gehele bewegingsbereik. Dit vergt flexibiliteit en stabiliteit. Daarnaast draagt mobility training bij aan blessurepreventie, krachtopbouw, betere sportprestaties, sneller herstel na training en bevorderde bloedcirculatie.