DROMBAR LIVE
Vrij entree

za 30|07 20:30

Drombar Live
Braafe Jongens

Klein en intiem

Drombar Live | Braafe Jongens

Subtiele ballads, swingende jazzstukken en mooie Bossa Nova’s maar ook Nora Jones, Randy Crawford en Adele. Zo heb je een beetje een idee wat je te wachten staat deze avond. De leading lady van Big Band MissJones, Isabelle Braaf, komt samen met de vaste ritmesectie van MissJones lekker muziek maken. Niet groots en theatraal maar klein en intiem.

Bassist Ton stamt uit een van de muzikaalste families op Wieringen. Hij speelde vijftig jaar geleden al met zijn vader en broers op alle bruiloften en feesten in de kop van Noord-Holland. Later specialiseerde hij zich in jazz en nam lessen op gitaar en harmonieleer. Naast bas en gitaar speelt Ton ook niet onverdienstelijk slagwerk.

Gitarist Rob Bruijn begon 16-jarige leeftijd in Jan Molenaar’s Bigband. Later speelde hij in de Hoornse bigband en in verschillende combo’s waaronder het Interaction Quintet en B-mol in België.

Pianist Jacques heeft een klassieke opleiding piano en verdiende tijdens zijn studie regelmatig bij als vaste pianist in de Bijenkorf en vele restaurants. Naast zijn werk volgt hij nu een studie jazz en lichte muziek bij Djam in Amsterdam.

Showtime 20.30 uur - vrij entree
Drombar powered by Incotec