THEATER
Uitverkocht

za 27|11 2021 20:30

Freek de Jonge
Kom Verder

In ‘Kom verder!’ exploreert domineeszoon Freek de Jonge met verbeeldingskracht het leven van zijn ouders en grootouders.

Van Freek de Jonge verscheen drie jaar geleden deel 2 van zijn Memoires onder de titel 'Reikhalzend Verlangen'. Half oktober verscheen Kom Verder! deel 1 van Freeks mémoires bij Atlas Contact. Ter promotie van dat boek heeft Freek een korte tournee langs kleine theaters gepland. 

Inmiddels is die presentatie alweer uitgegroeid tot een op zichzelf staande performance waarbij Kom Verder! centraal staat met hier en daar een grappige zijsprong. Vóór het slotlied is er gelegenheid tot het stellen van vragen waarbij de improvisatie hoogtij viert en lering en vermaak hand in hand gaan.Afgelopen jaar heeft hij gewerkt aan deel 1 dat half oktober uitkomt getiteld: Kom Verder. Het verhaal van de ‘coming of age’ van zijn vader.

Syngenta Theater – derde verdieping
Zitplaatsen (geplaceerd)
Showtime 20.30 uur
Zaal open 20.00 uur

Deze voorstelling wordt gespeeld voor een volle zaal! Dat betekent dat je toegang krijgt via de CoronaCheck-app. Meer weten? Klik hier en lees er alles over.