CABARET

za 12|03 2022 20:30

Jeroens Clan
Tere zieltjes

Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Jeroens Clan | Tere zieltjes

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 25 april in de Drom te Enkhuizen bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.” - Juryrapport Leids Cabaret Festival

 “Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.” - Theaterkrant

 “Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt.” - NRC Handelsblad

📷 Merel van Dooren

Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
Zitplaatsen (geplaceerd)
Showtime 20.30 uur
Zaal open 20.00 uur


Deze voorstelling wordt gespeeld voor een volle zaal! Dat betekent dat je toegang krijgt via de CoronaCheck-app. Meer weten? Klik hier en lees er alles over.