FEST

za 03|06 21:00

JFE Kroegentocht in Drombar

Ode aan Fats Domino door Domino & Co

Jazzy rock-n-roll in Drombar tijdens de Kroegentocht van Jazz Festival Enkhuizen

Drombar is één van de 9(!) locaties van de jaarlijkse Kroegentocht. Hier vind je de Groningse formatie Domino & Co: het repertoire van een van de grondleggers van de rock-n-roll, Fats Domino, wordt door deze vijfkoppige band tot leven gebracht.

'Deze avond waan je je qua drukte in de kroegen weer terug in de jaren negentig en wat muziek betreft kun je in alle uithoeken belanden van de 20e en 21e eeuw. Die laatste ga je vooral meemaken in het Stationscafé waar de dj Jazz doet ontsporen. Maar ook in de andere kroegen die met de Kroegentocht meedoen is het feest.

Ga je voor het ‘swingende’ trio’s van Harry Kanters of zelfs kwartetten met Tijn Trommelen of Jonny Boston, ga je lekker op wat zwaardere blues van Jansen & de Vries, kies je voor de oh-lá-lá van de Mama Shakers of ga je voor zekerheid en ga je naar de herhaling van het knallende optreden van de Festival Band van vorig jaar; er is deze avond voor ieder wat wils.

De keuze is reuze, maar het aanbod van kaarten niet. Dit evenement was de laatste jaren meestal het eerst uitverkocht dus wacht niet te lang met het bestellen van kaarten.'

Meer informatie vind je op de website van Jazz Festival Enkhuizen.