SONG
Wordt verplaatst

za 06|03 21:30

Mercy John
Cruel Love

Dit is een inhaalvoorstelling.

Mercy John wil in zijn ééntje (gewapend met gitaar en een mondharmonica) zijn liedjes en verhalen zo dicht mogelijk bij de luisteraar brengen.

Mercy John | Cruel Love

Deze voorstelling wordt verplaatst naar een andere datum. Heb je al een ticket? Dan heb je van ons bericht ontvangen.

Met zijn Solo Theater Tour Cruel Love wil Mercy John graag in zijn ééntje (gewapend met gitaar en een mondharmonica) zijn liedjes en verhalen zo dicht mogelijk bij de luisteraar brengen.

Cruel Love is de naam van de van goed ontvangen akoestische EP die in 2019 uitkwam, wat daarmee een bijzonder productief en succesvol jaar bleek te worden. Naast de release van Let It Go Easy in het begin van het jaar schreef Mercy John met Danny Vera ook nog de megahit ‘Roller Coaster’.

Naast een avond mooie muziek dus een uniek inkijkje in de man achter de liedjes, en hoe het opgroeien in Brabants niemandsland een jongen met muziekdromen heeft beïnvloed. Een voorstelling om ademloos naar te luisteren.

‘Zijn akoestische spel, die gierende gitaren, dat altijd strakke tempo, die grootse dynamiek, die warme stem, die meehuilende lapsteel en als schouder dienstdoende Hammond, die oprechtheid in zijn woorden vol zelfkritiek – het is om te janken zo mooi.’ – OOR magazine

Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
Zitplaatsen (geplaceerd)
Showtime 21.30 uur
Zaal open 21.15 uur