SONG
Laatste kaarten

zo 07|04 14:30

Puur!

Muziektheatergroep Puur! presenteert: Nederland(s) is mooi

In een schitterende harmonie van muziek en emotie brengt Puur! ‘Nederland(s) is Mooi’ naar het theaterpodium.

Te mooi voor woorden!

In een schitterende harmonie van muziek en emotie brengt Puur! ‘Nederland(s) is Mooi’ naar het theaterpodium. Nederland dat zo vaak onderwerp is van ons gezamenlijke gemopper, maar wat zijn we gezegend met ons eigen kikkerlandje! Elk jaar genieten van de mooie seizoenen, ons platte land, ons waterland, onze prachtige taal en cultuur.

Over de voorstelling
We zeggen het te weinig tegen elkaar, daarom zingt en zoekt Puur! naar woorden in ontroerende en betekenisvolle liedjes. Van Nederlandse bodem, maar ook in prachtige vertalingen. Laat je ontroeren, blij maken, lach of wordt getroost door de meest bijzondere liedjes van Jenny Arean, Rob de Nijs, Mathilde Santing, Wende of Miss Montreal. Of luister naar de mooie vertalingen van Ivo de Wijs of Martine Bijl. Voor het eerst in het theater; de Nederlandse versie van The Bohemian Rhapsody, Puur! waagt zich aan deze klassieker in een vertaling van Jan Rot.

Over Puur!
Zes stemmen zingen zelf gekozen liedjes, elk met een eigen verhaal. Samen, maar ook solo of in een duet. Puur! bestaat uit: Frank Stratmann, Jaap van Saarloos, Martin Brongers, Miranda de Jong, Tonnie Meester en Wendy Bril. Zij worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer. Kom kijken en luisteren naar Puur! in Nederland(s) is mooi.

Meer informatie, foto’s en video impressies: www.puur-online.nl.


Zitplaatsen
Showtime 14:30 uur
Zaal open 14:00 uur