CABARET

vr 12|04 20:30

Wouter Monden

Stormbrein

Wouter windt zich op over van alles en niets en maakt kleine dingen belachelijk groot of juist andersom.

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met hem. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen.

Net een gewoon mens, zou je denken. Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. In ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt.

Wie is Wouter?

Wouter begon met comedy in 2010. In november van dat jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia af gegaan. Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en Pak de Macht. In ’23-’24 staat hij solo in theaters met zijn voorstelling Stormbrein en speelt hij op comedynights door heel het land.

Hij is de maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij wekelijks grote en kleine namen uit de Nederlandstalige comedy- en cabaretscene interviewt over de slechtste optredens uit hun hele carrière. Je hoort Wouter elke maand in de Q-Musical in de ochtendshow van Mattie & Marieke op Q-Music en op vrijdagmorgen neemt hij op radiostation Kink de week door bij Michiel Veenstra in Kink op de Week.

Syngenta Theater - derde verdieping
Zitplaatsen
Showtime 20.30 uur
Zaal open 20.00 uur