TROUWEN

Ceremonie, diner & feest

Trouwen, toasten, dineren, feesten: het kan allemaal in de Drom! Of je het nu viert met een klein of groter gezelschap, wij maken graag jullie dag tot de mooiste van je leven. Met als kers op de taart een foto op het dak met uitzicht over historisch Enkhuizen. Zie jij jezelf en je lief al staan?

Ceremonie

De Drommedaris (1540) is een officiĆ«le trouwlocatie van de Gemeente Enkhuizen. De historische toren is een unieke gelegenheid met moderne faciliteiten: een van de meest romantische en sfeervolle plekjes van heel West-Friesland. Voor ceremonies, recepties, diners en feesten vanaf 15 personen.

Dineren

Van een klassiek diner met tafelschikking, een casual buffet met verschillende thema's tot een cocktaildiner. Wij gaan graag met jullie in gesprek om ook de geuren en smaken van jullie huwelijksdag helemaal op jullie wensen aan te passen! Ons culinaire team kookt met de seizoenen mee en biedt moderne gerechten: een tikje Frans, een snuf uit het Oosten en met liefde bereid.

Dansen & Toasten

Na de ceremonie een toast met cava en een heerlijk punt bruidstaart. Dansen met al je geliefden, familie en vrienden tot in de late uurtjes. Wij schenken de drankjes en zorgen voor jullie favoriete hapjes! Nodigen jullie een band uit? Of een DJ? De Drom is ook een theater en biedt hoogstaande technische faciliteiten op het gebied van licht en geluid.

Zie jij jezelf al de mooiste dag van je leven vieren in de Drom? Neem dan contact op met onze eventmanagers via events@drom.nl voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

De zalen van de Drom

De Drommedaris beschikt over drie zalen met elk een eigen sfeer. Drombar powered by Incotec met zijn karakteristieke meloengewelf, de Enza Zaden zaal met balkon en de Syngenta film- en theaterzaal met vaste tribune. De zalen zijn goed te bereiken via het nieuwe trappenhuis en de lift in de toren en eventueel ook nog met de oude houten wenteltrap.

Syngenta Theater

De theaterzaal op de bovenste verdieping van de Drom met vaste comfortabele theaterstoelen.
Geschikt voor: huwelijksceremonies
Capaciteit: 92 zitplaatsen

Enza Zaden Zaal

Vrije zaal met bar op de eerste verdieping.
Geschikt voor: huwelijksceremonies, recepties, diners, feestavonden
Capaciteit: theateropstelling -100 personen, vrije zaal - 120 personen, dineropstelling - 60 tot70 personen

Drombar powered by Incotec

Intieme bar op de begane grond met karakteristiek meloengewelf.
Geschikt voor: huwelijksceremonies, recepties, diners, feestavonden.
Capaciteit: theateropstelling - 50 personen, vrije zaal - 70 personen, dineropstelling - circa 35 personen


Landje van Top

De prachtige 'tuin' van de Drom.
Let op: er is een vergunning nodig van gemeente Enkhuizen voor het gebruik van het Landje van Top.
Geschikt voor: huwelijksceremonies.
Capaciteit: nader te bepalen i.s.m. gemeente Enkhuizen.

zij gingen je voor...

"Het was echt helemaal super bij De Drommedaris, alles van A tot Z super geregeld. Helemaal zoals we besproken hadden en de medewerkers waren super enthousiast, alert en behulpzaam. Voor de ceremonie nog op het dak geweest, dat was ook perfect begeleid! We hadden natuurlijk een vrij strak schema en verschillende onderdelen in korte tijd bij jullie, maar het verliep zo soepel dat de tijd geen probleem was! Verder ook allemaal complimenten over de prachtige locatie van onze gasten, heel leuk!"

Dennis & Susan

"Wat een liefde, wat een emotie en wat een feest! Het is een week later en we zijn nog steeds aan het natrippen. Nogmaals heel veel dank aan jullie team. Het was super goed geregeld!"

Arnold & Marleen