VERGADEREN

een historisch gebouw met moderne faciliteiten

Historische ambiance & moderne faciliteiten

De Drommedaris, gebouwd in 1540 als stadspoort en verdedigingstoren, is een unieke locatie aan de haven van Enkhuizen. De Drom telt drie zalen op drie verdiepingen: een bar met een uniek meloengewelf op de begane grond, een zaal met prachtige raampartijen en balkon op de eerste en tweede verdieping en een film- en theaterzaal op de derde verdieping. Elke verdieping heeft zijn eigen bijzondere uitstraling. Het is ook mogelijk om een combinatie van zalen te huren. Zo kan het volledige gebouw exclusief ter beschikking van uw gezelschap staan.

De Drommedaris is zeer geschikt voor vergaderingen en andere zakelijke evenementen. Eeuwenoude details gaan uitstekend samen met strakke vormgeving en hedendaags comfort. De zalen zijn goed te bereiken via het nieuwe trappenhuis en de lift evenals via de oude houten wenteltrap. In de monumentale toren staan alle moderne faciliteiten tot uw dienst om uw zakelijke connecties in een bijzondere ambiance op een professionele manier te ontvangen.

Audiovisuele hulpmiddelen zoals 3D projectiescherm, videoscherm, filmapparatuur en theaterverlichting en -geluid zijn aanwezig. Desgewenst verzorgen wij de technische ondersteuning.

Wij bieden verschillende cateringmogelijkheden voor uw vergadering zoals heerlijke cappuccino en thee met verse versnaperingen van de bakker. Maar ook luxe lunches, borrels en complete diners: alles is mogelijk.

OFFERTE & BROCHURE

Kies voor uw vergadering, congres, seminar, productpresentatie of bedrijfsfeest voor de historische Drom. Onze eventmanagers maken graag een passend arrangement voor u. Zij kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden. Want ook voor een diner, netwerkborrel of het bijwonen van een interessante rondleiding of theatervoorstelling bent u bij ons aan het juiste adres. Direct een offerte maken? Dat kan online.

* KLIK HIER OM ZELF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP TE STELLEN
*

Indien u liever een op maat gemaakte offerte per mail wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar events@drom.nl of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0228-312076.

Zij gingen u voor...

"De Drom wordt regelmatig gebruikt door Incotec als vergaderlocatie. De faciliteiten, zoals beeld en geluid en ook de catering zijn prima op orde. Het is voor onze Enkhuizen collega’s al een leuke locatie maar de meest enthousiaste reacties komen vaak van buitenlandse collega’s of gasten. De Drom ademt historie en is een mooie plek om ook wat over Enkhuizen en de geschiedenis van de zaadindustrie en Seed Valley te vertellen en Incotec sponsort daarom De Drom al jaren om dit culturele erfgoed te behouden voor Enkhuizen. En een drankje in de Drombar na afloop is natuurlijk een mooie afsluiting van de dag."

Erik Jan Bartels | Managing Director Incotec Group BV

"Als Management Consultant, Coach en Trainer werkzaam in Europa, de VS en Azië is Cultureel Centrum De Drom wereldwijd ronduit mijn favoriete trefpunt met cliënten voor vergaderingen en workshops. Strategisch gelegen in de Seed Valley bieden de ongeëvenaarde historische maar ook ontwapenend informele atmosfeer en de fantastische medewerkers de perfecte ambiance voor soms robuuste discussies en altijd dynamische training-sessies. Deelnemers zijn zonder uitzondering enthousiast over zowel de locatie als de verzorging. Ik kan De Drom van harte aanbevelen!"

 Jan Dirk Geertsema | Advance Business Consulting

"Wij reserveren regelmatig een ruimte in de Drom, vanwege het prachtige pand dat prima toegankelijk is. De ruimtes hebben een fijne en intieme sfeer. Ook denken medewerkers met je mee om te zorgen dat de bijeenkomst goed verloopt. Verder is de ligging een pluspunt: vlakbij het station en een groot parkeerterrein. Kortom: een toplocatie voor (zakelijke) bijeenkomsten."

Wendy Pranger | Beleidsmedewerker gemeente Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland

"Voor de presentatie van een groot renovatieproject heb ik de theaterzaal van de Drom gehuurd. Een mooie historische maar tevens compleet nieuw ingerichte zaal met perfecte presentatie- en geluidsapparatuur. Lekkere koffie, zelfgemaakte dadelcake en na afloop cocktails in de nieuwe Drombar maakte het voor mij de perfecte presentatielocatie."

Mark Fuller | Mark Fuller Architects

"Wij boeken vrijwel altijd onze vergaderingen in de Drom. Onze medewerkers komen altijd vol enthousiasme terug vanwege de compleet andere sfeer in de historische toren, de locatie in de oude binnenstad, aan het IJsselmeer én de zeer goede zorgen van het personeel in de Drom. Ze schenken heerlijke koffie en we krijgen altijd tussen de middag een verse en gezonde lunch."

Nancy van der Veen | Directiesecretaresse Pop Vriend Seeds

"De Drom: al jaren voor Enza Zaden een hele fijne vergaderlocatie in Enkhuizen. Vanwege de prettige no nonsens samenwerking, er wordt met je meegedacht, de zorgzame bediening en de prachtige historische locatie. Een aanrader!"

Monique Bosma | Travel Agency Representative Enza Zaden