CABARET

vr 29|10 20:30

Annick Boer
Dat is goed gelukt!

Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkoming bloot, maar ook ons vermogen om lief te hebben.

Annick Boer | Dat is goed gelukt!

Je kent haar van haar briljante typetjes in tv-programma’s als Kanniewaarzijn en De TV kantine, als stem van Dory in de films Finding Nemo en Finding Dory en van komische personages in theatervoorstellingen als The bridges of Madison County, Aquarium en Ja zuster, nee zuster.

Nu gaat Annick Boer het theater in met haar eigen cabaretvoorstelling Dat is goed gelukt! En goed gelukt, dat is hij zeker. Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkoming bloot, maar ook ons vermogen om lief te hebben. De Volkskrant schreef: ‘Boer bezit een voor cabaret zeer geschikt dubbeltalent: ze kan geestig vertellen én ze kan heel mooi zingen’.

De mooiste liedjes, afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot, maken deze voorstelling tot een heerlijke avond! Een aanrader!

📷 Randy Fokke

Syngenta Theater – derde verdieping
Zitplaatsen (geplaceerd)
Showtime 20.30 uur
Zaal open 20.00 uur

Deze voorstelling wordt gespeeld voor een volle zaal! Dat betekent dat je toegang krijgt via de CoronaCheck-app. Meer weten? Klik hier en lees er alles over.