SONG
Uitverkocht

vr 17|09 2021 20:30

Bertolf
Happy in Hindsight TRY-OUT

Mix nostalgie en melancholie met invloeden uit de rijke pophistorie. Het resultaat is het heerlijke Happy in Hindsight!

Bertolf | Happy in Hindsight TRY-OUT

Happy in Hindsight is het nieuwe programma van singer-songwriter Bertolf. Bertolf speelt muziek van zijn nieuwste, gelijknamige album en de mooiste liedjes van zijn vorige platen. Al dit fraais wordt aangevuld met songs van zijn muzikale helden.

Happy in Hindsight volgt na uitermate succesvolle theatertournees met Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn beide soloprogramma’s, waarin hij zich onder regie van Diederik van Vleuten ontpopte tot een zeer prettige verteller.

Bertolf speelde eerder in de band van Ilse DeLange. Zijn solocarrière explodeerde in 2008 met de hitsingle Another Day. In 2010 won hij een Zilveren Harp en maakte sindsdien zes, door pers en publiek zeer goed ontvangen, solo-albums.

“Veel hoogwaardiger singer-songwriter pop wordt er in Nederland niet gemaakt.” (Heaven over Big Shadows of Small Things)

“Zo zuiver gezongen en zo precies gearrangeerd klinken singer-songwriters zelden.” (De Volkskrant over First & Then)

“Een concert met humor, zelfspot en zeer hoge muzikale kwaliteit. Een voorstelling van het hoogste niveau.” (VPRO’s 3voor12 over Bloedlijn)

Enza Zaden Zaal – eerste verdieping
Zitplaatsen (geplaceerd)
Showtime 20.30 uur
Zaal open 20.15 uur


Deze voorstelling wordt gespeeld voor een volle zaal! Dat betekent dat je toegang krijgt via de CoronaCheck-app. Meer weten? Klik hier en lees er alles over.