THEATER
Uitverkocht

vr 11|11 2022 21:30

Niels van der Gulik
Ik blijf hier!

Dit is een inhaalvoorstelling.

Niels van der Gulik brengt, vergezeld door 3 topmuzikanten, bekend en minder bekend werk van Ramses Shaffy en brengt dit weer helemaal tot leven.

Niels van der Gulik | Ik blijf hier!

Zo'n twaalf jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs in de polder en gingen de West-Friezen graag naar Amsterdam om samen met hem de grachten op te gaan. 

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk!

In 'Ik blijf hier! – Een ode aan Ramses' brengt Niels bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. En net als toen komen liederen als 'De een wil de ander' of 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder' weer helemaal tot leven.

Syngenta Theater - derde verdieping
Zitplaatsen (geplaceerd)
Showtime 20.30 uur
Zaal open 20.00 uur


Deze voorstelling wordt gespeeld voor een volle zaal! Dat betekent dat je toegang krijgt via de CoronaCheck-app. Meer weten? Klik hier en lees er alles over.